Livrare la domiciliu !
Livrarea comenzilor pe raza judetului Mures este gratuit, iar in celelalte zone se discuta !!!

Instructiuni de cultivare

MIERCUREA NIRAJULUI
Str .SÂNTANA Nr.1.
Jud.MURES
ROMÂNIA
547410

NUMERE DE TELEFON
 0740-094-070
 0740-094-628
 0742-651-788
 0746-213-730
Din pasiune pentru horticultură echipa ERMA vă oferă materiale săditoare de calitate în toate sezoanele anului. Suntem reprezentantii   firmei Schneider BV din Olanda, firma cu mare diversitate  de seminte anuale si bienale, răsaduri anuale si bienale precum si răsaduri perene. Calitatea si  varietatea soiurilor Schneider sunt incontestabile.
Sortimentul de Pelargonium zonale , interspecifice si cele curgătoare aducem de  la firma Elsner PAC (Germania). În fiecare an vă oferim soiuri noi si culori magice, butasi de înaltă calitate. Totodată colaborăm si cu firma Dobay din Ungaria, firma care face posibil ca horticultorii cu o capacitate mai mică să aibă acces la varietate pe tăvi alveolare mai mici.
Asiguram transportul la domiciliu a comenziilor voluminoase. Pentru  comanda va rugam sa vizitati anexele paginii si sa completati" Nota de comanda". Comenzile dumneavoastra asteptam prin e-mail, fax sau prin telefon cu 6-8 spatamani inainte de data livrraii.
Totodata firma noastra se ocupa de construirea serelor moderne de ultima generatie si comercializam elemente is piese necesare pentru renovarea serelor vechi.
In speranta unei colaborari bune asteptam comenziile dumneavoastra si va dorim mult succes in sezonul urmator!Home
Despre noi
Galerie
Oferta de pret
Contact
Cataloage